Vasile Blaga da de inteles ca presedintele CJ Bihor, Cornel Popa, nu are garantat un loc de parlamentar

Prezent azi  in Oradea, copresedintele PNL Vasile Blaga a atras atentia ca  nimeni nu are batut in cuie locul pentru alegerile parlamentare.  Blaga sustine ca trebuie muncit sustinut in campanie, la locale, dar si pana atunci, pentru fiecare nominalizare pe lista din noiembrie.  Asta inseamna ca actualul lider al CJ , Cornel Popa, anuntat de echipa PNL Bihor cu ceva timp in urma drept candidat la Parlament trebuie sa bata  judetul in lung si-n  lat alaturi de Mircea Malan, ca sa-si merite candidatura intre alesii tarii.
Până în acest moment sunt validate candidaturile a 30 de liberali la primăriile municipiu de judeţ şi 23 la preşedinţia consiliilor judeţene, sustine Vasile Blaga. Printre ele e si cea a primarului Ilie Bolojan pentru al treilea mandat în fruntea Primăriei Oradea. Pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor liberalii merg pe mana  lui Mircea Malan.
Copresedintele formatiunii, Vasile Blaga este convins ca cei doi cu echipele pe care le vor avea in spate vor obtine la localele din iunie un scor foarte bun, asta insemnand, in opinia sa, majoritate atat in consiliul local cat si in cel judetean.
Liderii PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, s-au aflat miercuri la Oradea intr-o prima intalnire cu efectivul de partid, in debutul acestui an electoral.
Distribuie informația
Alte știri