Veste bună pentru orădeni! Programul „Litoralul pentru toți” vine cu o noutate

Programul „Litoralul pentru toţi” include, de anul acesta, şi transportul cu avionul. Turiştii Oradea, Cluj-Napoca şi Timişoara scapă astfel de drumul lung şi obositor făcut fie cu maşina personală sau cu trenul.

Un pachet prin „Litoralul pentru toţi”costă 899 de lei de persoană şi include cazarea pentru 7 nopţi la un hotel de 3 stele, zborul cu avionul şi transferul de la aeroport. Pentru cei care aleg să se cazeze la 4 stele, preţul urcă până la 1599 de lei.

Hotelierii de pe litoral se aşteaptă la un număr mare de oaspeţi, mai ales că vremea este neaşteptat de frumoasă în această perioadă. Acelaşi program se va desfăşura şi în perioada 1 septembrie – 15 octombrie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri