Veste bună pentru şomerii bihoreni! Indemnizaţiile de şomaj vor fi plătite inainte de Sarbatorile Pascale

Indemnizaţiile de şomaj în luna aprilie 2017 vor fi plătite beneficiarilor mai devreme, da asigurari seful AJOFM Bihor, Bekesi Csaba. Achitarea drepturilor la domiciliul beneficiarilor se va realiza începând cu data de 10 aprilie si se va finaliza pana vineri, 14 aprilie.

Numarul somerilor indemnizati in Bihor e cu ceva mai mic de 2000. Diferenta pana la 8700 o constituie somerii luati in evidenta AJOFM BIhor, beneficiari ai venitului minim garantat.

„S-a remarcat o tendinţă de creştere uşoară a numărului de cereri de luare în evidenţă din partea persoanelor neocupate, provenite în special din mediul rural, ca urmare a noilor modificări legislative, începând cu luna ianuarie 2017. Aceste noi măsuri de stimulare a ocupării încurajează mobilitatea lucrătorilor prin acordarea unor prime, condiţionate însă de înregistrarea la AJOFM”, mai spune seful Agentiei bihorene.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri