Vestea cea atât de aşteptată! Aquaparkul Nymphaea se redeschide în 1 iunie

Începând de marți, 1 iunie 2021, Aquaparkul Nymphaea își reia activitatea, deocamdată doar în interior, punând la dispoziția vizitatorilor 700 de locuri, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 32 din 27.05.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

Aquaparkul Nymphaea va funcționa, într-o prima fază, doar în partea interioară, la o capacitate de 70%, urmând ca partea exterioară a complexului, inclusiv bazinul de înot, să fie pusă la dispoziția publicului în perioada următoare, odată cu încălzirea vremii. Programul de funcționare va fi zilnic, între orele 10-22.

Având în vedere că va fi un număr limitat de locuri, pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul le recomandăm să-și achiziționeze biletele online, anticipat, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete.

La intrarea în Aquapark, va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligația să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanțare socială, precum și culoarele de acces stabilite de administrația Aquaparkului.

Cei care aleg să se relaxeze la Aquapark Nymphaea au la dispoziție, în partea interioară, cinci bazine, două jacuzzi și un ansamblu de patru tobogane mari, plus cele din Lumea Copiilor. La toate acestea se adaugă zona cu cele șase tipuri de saună, zona de tip wellness, precum și cea de baie turcească, unde pot alege între cele cinci bazine cu apă geotermală, având temperaturi între 28 și 40 de grade, și o cabină cu aburi.

Distribuie informația
Alte știri