Veşti bune pentru Mihai Neşu. A renunţat la scaunul cu rotile

Fostul stelist a renunţat la scaunul cu rotile. Pe pagina de Facebook dedicată lui Neşu, „Uniţi pentru Mihai”, a fost postată o fotografie în care fostul internaţional român apare fără cărucior. A fost imortalizat stând pe un fotoliu, imagine care va apărea în calendarul „UEFAntasticii România 100”, conform telekomsport.ro. Poza a fost făcută luni, în a doua zi de Paşte.

Triunghiularul” demonstrativ care va reuni naţionala României, UEFAantasticii şi Prietenii lui Mihai Neşu este programat în 26 mai, de la ora 16:00.

Pe lângă nume importante precum Hagi, Gică Popescu, Belodedici, Stelea, Mutu, Contra, Rădoi, Ogăraru, P. Marin, R. Marin, Rotariu, Sînmărtean, Dică, Keşeru, Budescu, Hoban, George Puşcaş, Vîtcă, Micovschi, invitatul special este internaţionalul belgian Dries Mertens de la Napoli, fost coechipier cu Mihai Neşu la Utrecht. Acesta are nevoie, însă, de acceptul selecţionerului Belgiei pentru a ajunge la Oradea, pentru că în perioada respectivă se va afla în pregătiri pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Distribuie informația
Alte știri