Viceprimarul Florin Birta a premiat cuplurile care au sărbătorit Nunta de Aur

Primăria municipiului Oradea a organizat joi, 14 septembrie, a patra festivitate de premiere din anul 2018 a familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care au domiciliul în municipiul Oradea.

Cu această ocazie au fost invitate un număr de 53 familii, care şi-au sărbătorit ,,NUNTA DE AUR”. Acestea au fost felicitate de viceprimarul Florin Birta, prin acordarea unei diplome de fidelitate, însoţită de un premiu în bani în cuantum de 500 lei.

„Vă felicit călduros atât din partea mea, cât și din partea d-lui primar Ilie Bolojan. Atunci când oficiez cununii la tinerele perechi le spun că sper ca, peste ani, să-și amintească cu bucurie și emoție de ziua în care s-au căsătorit. Iată-vă azi la 50 de ani de la momentul în care ați început un drum împreună. Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru orașul nostru, pentru copiii dumneavoastră și pentru că sunteți un exemplu pentru noi, mai ales în ziua de azi, când valorile familiei și valorile căsătoriei nu mai sunt ca cele de acum 50 de ani. Vă mulțumesc încă o dată că ne dați un exemplu pozitiv, nouă celor mai tineri, care ne dorim și noi să ajungem să sărbătorim Nunta de Aur. La mulți ani!”, a spus viceprimarul Florin Birta.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri