Victor Pițurcă, pus sub control judiciar: „Nu am nicio treabă cu această afacere”

Foto: orangesport.ro

Victor Pițurcă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile în dosarul privind achizițiile neconforme din cadrul Romarm. Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal Victor Piţurcă a părăsit, marţi, Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore emisă de procurorii anticorupţie în dosarul în care este acuzat de cumpărare de influenţă.

„Eu nu am nicio treabă cu această afacere”, a declarat Victor Piţurcă la ieşirea din arest.

În cele 60 de zile de control judiciar, Victor Pițurcă nu are voie să ia legătura cu martorii sau suspecții din dosar, inclusiv cu fiul său, nu are voie să părăsească țara și nici să facă publice date din dosar.

DNA anunţa, luni, într-un comunicat că procurorii de la Secţia de combatere a corupţiei au dispus efectuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ziua de luni, a lui Gabriel Ţuţu, director general al Companiei Naţionale Romarm SA, pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, trafic de influenţă în formă continuată şi fals intelectual.

Distribuie informația
Alte știri