Victor Ponta la Oradea: Pro Romania nu e un PSD mai mic

Pro Romania nu se vrea un PSD mai mic ci un partid cu un proiect social-liberal, format in mare parte din cei care s-au simtit inselati de „actualul program de guvernare paralel”, cu o multime de taxe, ce genereaza in lant efecte negative si instabilitate pentru mediul de afaceri si pentru proiectele de dezvoltare.

Formatiunea se doreste a fi o alternativa pentru centru-stanga dar si pentru PNL care nu mai reprezinta o voce in opozitie, in acest moment, spune liderul ei, fostul premier Victor Ponta. Acesta e convins insa ca o constructie politica pornita de la 0 nu e una deloc usoara iar primul test il reprezinta alegerile europarlamentare din 26 mai.

Pana atunci, impreuna cu colegii din varful formatiunii va strabate in lung si lat tara. La Bihor, motorul ProRomania e format din oameni de afaceri care sunt pro bussines, grupati in jurul lui Octavian Bara. Organizatia numara in acest moment 1500 de membri cu adeziuni, 60 de filiale constituite si alte 10 in curs.

Victor Ponta declara ca va deschide lista de la europarlamentare pentru Pro Romania dar nu isi va prelua mandatul de la Bruxelles, in caz ca il va obtine. El spera ca actualul comisar european, Corina Cretu sa accepte oferta facuta pentru a candida pe lista formatiunii.

Cei din Pro Romania, mai spune Ponta cred cu tarie in valorile nationale dar si in faptul ca Romaniei ii e cel mai bine in familia UE.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri