Victor Ponta: ”Suntem PRORomania și ne batem pentru candidații PRORomania la alegerile locale si parlamentare din anul 2020

Duminică 16 februarie, delegația PRORomânia Bihor a participat la Convenția Anuală PRORomânia 2020, care a avut loc la Palatul Parlamentului. Cu această ocazie, preşedintele partidului, Victor Ponta, a lansat „Manifestul politic PRORomânia 2020-2024” ce conţine zece priorităţi pentru dezvoltarea României și direcția partidului pentru alegerile locale și parlamentare din acest an.

In ceea ce privește organizarea alegerilor locale și parlamentare, mesajul principal transmis de către Victor Ponta a fost: ”Suntem PRORomania și ne batem pentru candidații PRORomania la alegerile locale si parlamentare din anul 2020.”

PRORomânia Bihor va avea candidați proprii, din randul membrilor oganizatiei la alegerile locale din acest an. In această perioadă suntem in plină activitate de stabilire a listelor de candidați pentru primăriile și consiliile locale din cadrul fiecarei comune a judetului Bihor, cât și listele pentru Consiliul Judetean Bihor.

”Manifestul politic PRORomania 2020-2024” lansat in cadrul Convenției Anuale, cuprinde 10 priorități pe care PRORomania dorește să le ealizeze pentru dezvoltarea României. Acestea sunt: profesioniști noi in politică, fiscalitate, reformă administrativă, pensii și salarii, sănătate și educație, agricultură și turism, infrastuctură, demografie, mediu, digitalizarea administratiei.

Alte știri