Victorie clară la debut de play-off pentru FC Bihor

Fotbaliştii de la FC Bihor au făcut un nou joc bun şi au obţinut un rezultat pe măsură, 4-1, sâmbătă, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, în faţa celor de la Phoenix Buziaş, în cadrul primei etape din play-off-ul Seriei a 8-a a Ligii a III-a.

Este o victorie clară, pe care formaţia roş-albastră a obţinut-o după ce şi-a dominat adversarul şi după ce a mai ratat şi alte ocazii. La pauză scorul a fost 1-0, iar în partea a doua orădenii s-au desprins, marcând gol după gol.

Florin Chitaş a reuşit un eurogol, iar golgheterul Sergiu Jurj nu s-a dezminţit şi a înscris şi el. Cel care a deschis scorul a fost însă Alex Băican, care a înscris cu capul şi care, deşi este fundaş, îşi dovedeşte încă o dată apetitul de gol. De asemenea, Răzvan Gunie şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, după o combinaţie frumoasă pe partea dreaptă, încheiată cu un şut pe jos din interiorul careului.

Timpul frumos a adus destulă lume în tribunele stadionului municipal, iar galeria a fost din nou la înălţime, cântând şi întreţinând atmosfera pe tot parcursul jocului, iar la final a sărbătorit cu jucătorii.

Jocul s-a încheiat cu scorul de 4-1, iar FC Bihor şi-a mai pus în clasament trei puncte importante şi a ajuns acum la cea de-a 15-a victorie din acest sezon al Ligii a III-a.

Declaraţie antrenor:
„Am făcut o partidă reuşită din toate punctele de vedere. A fost o primă repriză cu un singur gol, dar a fost o singură echipă la cârma jocului. A doua repriză am înscris repede, ne-am descătuşat şi au venit valurile de ocazii şi de goluri. Sunt mulţumit de rezultat, sunt mulţumit şi de joc, chiar dacă a fost un prim joc în play-off cu o uşoară presiune resimţită de băieţi. Am simţit-o şi în cursul săptămânii premergătoare jocului, dar cel mai important este că am luat toate cele trei puncte. Jocul ne dă speranţe că evoluăm de la meci la meci şi nu ne rămâne decât să ne pregătim în continuare într-un mod exemplar, serios şi să abordăm fiecare joc la victorie”, a declarat, la finalul partidei, antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

FC Bihor Oradea – Phoenix Buziaş 4-1 (1-0)
Au marcat: Alex Băican (min. 8), Florin Chitaș (min. 58), Răzvan Gunie (min. 67) şi Sergiu Jurj (min. 70) / Remus Bobocea (min. 87)
FC Bihor: M. Pînzariu – C. Jurj (min. 71 L. Tincău), Cs. Preklet (71 Sg. Bactăr), Al. Băican, K. Gagyi – R. Farcaş (cpt.) – Ad. Gîdea (71 B. Vasile), R. Gunie, A. Moga, Fl. Chitaș (min. 78 R. Săutiuț) – Sg. Jurj (71 M. Hosu). Antrenor: Florin Farcaş
Phoenix: D. Flonta – Al. Nagy (min. 68 D. Janu), M. Sturzu, Cr. Mitre (min. 78 O. Pefoura), Sg. Românu, B. Fertu, A. Chistrugă (min. 68 R. Velcan), Cr. Grancea, P. Nicolescu, A. Mada, D. Savu (min. 78 R. Bobocea). Antrenor: Cosmin Petruescu
Au arbitrat: Andrei Vladimir Nagy (Măhăceni – Alba) – Ovidiu Ionuț Sabou și Cristian Antonio Mesaroș (ambii din Cluj-Napoca)

În cealaltă partidă din prima etapă a play-off-ului Seriei a 8-a a Ligii a III-a, la Timişoara, Politehnica s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la CSC Peciu Nou.

În clasament, FC Bihor are acum 49 de puncte, Poli Timişoara a totalizat 42, pe locul 3 se menţine CSC Peciu Nou, cu 36 de puncte.

În etapa viitoare, FC Bihor va juca din nou pe teren propriu, cu Poli Timişoara, sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17.

Distribuie informația
Alte știri