Victorie concludentă pentru CSM CSU Oradea în primul meci la Arena Antonio Alexe, din actualul sezon

CSM CSU Oradea a învins Dinamo Știința București, scor 94-74, într-un meci contând pentru etapa a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe, în cursul serii de vineri (18.10).

Oradea a fost la conducere pe tot parcursul secvenței de deschidere, scorul la prima pauză fiind de 25-23, iar scorul consemnat la jumătatea întâlnirii a fost de 52-37. Pe parcursul reprizei secunde, Sean Barnette a avut un aport ofensiv remarcabil, in timp ce Dinamo Știința nu a găsit soluții să amenințe superioritatea gazdelor în această partidă.

Nikola Markovic a totalizat 21 puncte, Kris Richard a adăugat 14 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, Sean Barnette a terminart cu 14 puncte, iar Arturas Valeika a izbutit 10 puncte pentru CSM CSU Oradea.

Bobe Nicolescu – căpitanul echipei naționale a României – a absentat de la acest meci. El este accidentat la spate, fiind indisponibil în prezent. Bobe continuă investigațiile medicale, urmând ca pe baza acestora să se stabilească un diagnostic, tratamentul necesar și eventual perioadă aproximativă de absență.

Distribuie informația
Alte știri