Victorie la Periam pentru FC Bihor, chiar de Ziua Naţională!

Norma bihoreană de patru goluri s-a realizat şi la Periam, chiar de Ziua Naţională, când formaţia orădeană de fotbal s-a impus cu scorul de 4-0, pe terenul echipei locale Avântul, în ultima etapă din 2023 din cadrul Ligii a III-a.

Aşa după cum o arată şi scorul, jocul a fost dominat de FC Bihor, care s-a impus lejer, deşi a evoluat pe un teren greu, „poate cel mai greu teren pe care am jucat în această toamnă”, după cum a declarat antrenorul Florin Farcaş.

La pauză roş-albaştrii conduceau cu 2-0, iar de această dată patru jucători şi-au trecut numele pe lista marcatorilor. Este vorba despre Loren Ioviţă, Sergiu Jurj, Andrei Moga şi Marius Hosu.

„A fost un joc la discreţia noastră. Am început foarte bine, ne-am creat destul de multe ocazii, am înscris, am intrat la vestiar cu 2-0, iar în repriza a doua a fost o singură echipă care şi-a etalat jocul. Chiar dacă a fost un teren foarte, foarte greu, am etalat un joc destul de sigur şi eficient. Am înscris câte patru goluri la ultimele jocuri pentru că ne antrenăm pentru acest lucru, suntem serioşi, tratăm fiecare meci foarte atent şi responsabili. Sigur că au fost şi moment când nu ne-au ieşit, datorită lipsei de concentrare la finalizare, dar iată că încet, încet începem să fim mult mai atenţi, mult mai concentraţi, chiar dacă şi astăzi, ca şi la celelalte jocuri, ne-am creat şi alte ocazii mari de gol şi nu am înscris, dar important este că dezvoltăm jocul, îl ducem în jumătatea adversă, punem presiune pe adversar şi marcăm. Pe mine aceasta mă bucură”, a declarat după încheierea partidei de la Periam, antrenorul principal al echipei FC Bihor, Florin Farcaş.

Cu această victorie, FC Bihor încheie anul 2023 în Liga a III-a cu 37 de puncte, acumulate în cele 15 etape disputate, timp în care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii. De altfel, echipa bihoreană este singura dintre cele o sută, din toate seriile eşalonului III, care nu a pierdut în actuala ediţie de campionat.

După această rundă, campionatul Ligii a III-a se întrerupe, până în luna martie, când se vor disputa ultimele trei etape din sezonul regular. Atunci FC Bihor va întâlni ACB Ineu şi Progresul Pecica, acasă, respectiv pe Gloria Lunca-Teuz Cermei în deplasare. Vă reamintim însă că echipa orădeană şi-a asigurat calificarea în faza play-off a Seriei a 8-a încă din etapa trecută.

Ultimul joc din 2023 pentru FC Bihor se va disputa totuşi miercuri, 6 decembrie, în Cupa României, la Zalău, cu echipa locală SCM, în cadrul ultimei etape din Grupa C.

Distribuie informația
Alte știri