Victorie mare pentru FC Bihor şi calificare în grupele Cupei României la fotbal

Fotbaliştii de la FC Bihor au reuşit o victorie mare, miercuri seara, când, la Stadionul „Iuliu Bodola”, au întâlnit echipa FC Argeş, în play-off-ul Cupei României.

Susţinuţi de un public frenetic, jucătorii orădeni au izbutit să se impună cu scorul de 1-0 şi astfel să obţină calificarea în faza grupelor competiţiei. Unicul gol al întâlnirii l-a reuşit Daniel Stan, în minutul 52, cel care a făcut ca tribuna să explodeze şi astfel să ducă formaţia „roş-albastră” în avantaj.

Fluierul de final al arbitrului dâmboviţan Mihai Motan a declanşat fiesta în tribune, dar şi pe teren, unde jucătorii orădeni s-au bucurat alături de suporteri pentru calificarea în premieră în faza grupelor Cupei României.

„Este o bucurie de nedescris, este un pas important pentru noi, pentru jucătorii noştri. Asta a fost dorinţa lor, de a merge mai departe în Cupa României. Nu pot decât să-i felicit, să felicit publicul acesta minunat, care a fost alături de noi, care ne-a susţinut şi ne-a împins de la spate. Jucătorii au depus un efort fantastic, pentru că am întâlnit un adversar de nivel superior, atât din punct de vedere tehnic, cât şi din punct de vedere fotbalistic, cu jucători de Liga I. Drept dovadă, eu cred că ne-am ridicat cât de cât la nivelul competiţiei şi cred că am făcut o figură frumoasă”, a declarat, la finalul jocului, antrenorul echipei bihorene, Florin Farcaş.

„Este cel mai important gol din cariera mea de fotbalist. A fost o atmosferă foarte frumoasă, cu suporteri foarte frumoşi, iar acum sperăm să aducem o echipă cât mai mare aici la Bihor. Am avut puţine emoţii la început, dar au fost emoţii constructive, iar ca drept dovadă, eu cred că am făcut un meci mare, un joc reuşit, care ne-a adus calificarea în grupele Cupei României. În repriza a doua am jucat mai bine tactic şi chiar puteam să mai marcăm. Acest rezultat ne-a adus o mare bucurie, iar acum aşteptăm şi alte echipe valoroase aici la Oradea”, a declarat şi autorul golului, Daniel Stan.

Distribuie informația
Alte știri