Victorie pentru seniori, eșec la limită pentru juniorii Tengo Salonta

In runda a 9-a componenții echipei de seniori Tengo Salonta au primit, acasă, replica șimleuanilor de la Simex. După un debut în forță la dublu, urmat de victorii clare la simplu și triplu, salontanii și-au asigurat victoria cu 5-0, pierzând doar un singur set, în al doilea joc de triplu, care a fost și cel mai echilibrat.

A urmat partide dintre juniorii salontani și componenții echipei Futnet Timișoara. În mod surpinzător, ”mânjii” clubului organizator s-au impus la primul dublu, scor 2-0, pierzând apoi la simplu și primul triplu (1-2). Scorul a redevenit egal după al doilea meci de dublu, adjudecat iarăși de amfitrioni, echipa câștigătoare fiind stabilită în urma celui de-al doilea joc de triplu, acolo unde experiența bănățenilor și-a spus cuvântul. S-a terminat 3-2 pentru Timișoara, care se menține pe locul cinci.

Pe 23 septembrie este programată ultima etapă a sezonului regulat, Tengo evoluând în deplasare, cu seniorii la Timișoara, iar cu juniorii la Cluj-Napoca, pe terenul formației JSF, în timp ce Simex va primi replica celor de la Victory Cluj.

Distribuie informația
Alte știri