Victorie spectaculoasă obţinută de FC Bihor la primul joc din campionat disputat în nocturnă!

În primul joc pe care l-au disputat în nocturnă în campionat, fotbaliştii de la FC Bihor au obţinut o victorie la două goluri diferenţă, cu scorul de 4-2, marţi seara, la Stadionul Iuliu Bodola, în faţa celor de la Phoenix Buziaş.

Partida, care a contat pentru etapa a 11-a a Seriei a 8-a din Liga a III-a, a fost foarte spectaculoasă, cu şase goluri, din care cel puţin primele două ale orădenilor au fost foarte frumoase, reuşite de jucătorul care a revenit în angrenajul „roş-albaştrilor” bihoreni, după accidentarea avută, Bogdan Vasile.

În prima repriză Bihorul a condus de două ori, dar de fiecare dată a fost egalată şi la pauză s-a intrat cu scorul de 2-2.

În partea a doua, antrenorul Florin Farcaş a efectuat mai multe schimbări, iar în ultimele zece minute orădenii au mai înscris de două ori, prin Alexandru Sorian şi golgheterul Sergiu Jurj.

„Ţin să vă spun cu sufletul împăcat că astăzi am obţinut o victorie foarte mare, poate cea mai importantă şi cea mai mare din acest campionat, pentru că, aşa cum am spus-o tot timpul, nu este uşor să motivezi o echipă care vine după trei zile după un joc cu Dinamo, când a avut o evoluţie impecabilă şi acum să întâlneşti o echipă de liga a III-a, dar pe această cale ţin să le mulţumesc jucătorilor că au avut atitudinea şi ardoarea necesară, prin care să ducă acest joc până la victorie. Şi-au dorit foarte mult şi pentru aceasta merită felicitaţi. Sigur că au fost momente în joc în care şi adversarul ne-a pus câteva probleme la mijlocul terenului, dar, am mai spus-o, Buziaşul este o echipă matură, o echipă experimentată, o echipă care îşi merită un statut de play-off, însă trebuie să ţinem cont şi de uşurinţa pe care noi le-am facilitat-o adversarului ca să înscrie. Pentru mine este important că am câştigat, pentru că victoria este cea care contează cel mai mult în jocul din această seară”, a declarat, la încheierea partidei, antrenorul Florin Farcaş.

După această victorie FC Bihor a ajuns la cel de-al optulea succes din campionat, totalizează 27 de puncte şi s-a desprins, din nou, la şase puncte faţă de echipa de pe locul 2

În etapa viitoare, fotbaliştii bihoreni vor evolua sâmbătă, 11 noiembrie, în deplasare, pe terenul echipei Şoimii Lipova.

Distribuie informația
Alte știri