Victorii pe linie pentru CSM Oradea la primul turneu preliminar din Superliga Națională de polo

CSM Oradea a câștigat cel de-al 4-lea și ultimul meci susținut în cadrul primului turneu preliminar contând pentru Superliga Națională de polo – ediția 2019/20. Evenimentul s-a desfășurat la Brașov. Duminică (20.10), formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu a dispus de Amefa Arad, scor 18-6. Jocul a fost controlat de CSM Oradea, lucru confirmat de scorul pe reprize: 5-1, 5-2, 4-1, 4-2.

CSM Oradea a învins Dinamo București, scor 13-6, în ziua de deschidere a Superligii Naționale de polo – ediția 2019/20, a surclasat pe Politehnica Cluj-Napoca, scor 24-3 si a trecut de CSM Corona Brașov, scor 9-7. CSM Oradea are patru victorii din tot atâtea partide și se situează în poziție favorabilă pentru a accede în principala grupă valorică a sezonului regulat.

Cel de-al 2-lea turneu preliminar se va desfășura la Focșani, în perioada 24-27 octombrie. Primele patru clasate la capătul celui de-al 2-lea turneu preliminar se califică în grupa valorică superioară, iar celelalte patru vor evolua în grupa valorică inferioară. Faza a 2-a se va desfășura sub formă de etape duble, săptămânale, în sistem fiecare cu fiecare, tur și retur.

Leave a Reply

Distribuie informația
Alte știri