VIDEO BOLOJAN : Liberalii oradeni si-au prezentat echipa de consilieri. LISTA CU SURPRIZE

Ilie Bolojan a citit lista primilor 20 de candidati la Consiliul local :Bolojan Ilie, Mircea Malan, Traian Duse, Florin Birta, Dacian Palladi, Camelia Dulca, Mihai Maci, Daniel Negrean, Grigore Morar,Camelia Buhas, Marcel Dragos, Adrian Revnic, Florin Marinau, Teofil Filimon, Ioan Lezeu, Adrian Fonoage Ionel Zdranca, Romeo Ionescu, si Dan Octavian.

Retragere de ultim moment

Surprinde absenta de pe lista de conslieri a directorului de la Patrimoniu, Lucian Popa, anuntat pe lista de candidati, la lansarea de luni seara. PSD l-a atacat insa virulent in ultimele zile in scandalul teraselor din centru. Social democratii i-au cerut demisia sefului Directiei de Patrimoniu, Lucian Popa si respectiv si purtatorului de cuvant Anca Sas Grama, care au legatura cu terasele deschise in centru. Potrivit PSD, patronii acestora au fost favorizați pentru că au știut înaintea altora ca pot deschide terase chiar daca in proiectul initial, acestea nu erau prevazute.

Surpriza numarul 2

Pe lista la Consiliul local Oradea apare viceprimarul Mircea Malan, prezentat initial la Consiliul Judetean si sustinut de PNL chiar pentru functia de presedinte al CJ Bihor.

Surpriza 3 :

Pe lista apare managerul hotelului „Ramada”, Romeo Ionescu

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE

Distribuie informația
Alte știri