VIDEO : Conferință de presă Aeroportul Oradea

Azi, 25 mai, la aeroportul Oradea, în cadrul conferinţei de presă ce a avut loc, s-a prezentat succint vizita de lucru a reprezentanţilor holdingului LCG Denmark în judeţul Bihor în conformitate cu temele de interes alese în urma discuțiilor avute în luna februarie a acestui an, si anume: aviaţie, sănătate şi mediu.

Întâlnirile reprezentanţilor acestei companii au avut loc azi 25.06.2016 cu administraţia judeţeană, cu reprezentanţii aeroportului Oradea, cu reprezentanţii Spitalului Judeţean secţia oncologie, cu reprezentanţii SC Nutrientul SA.
Din partea administraţiei judeţene a participat preşedintele Cj Bihor, domnul Cornel Popă, din partea aeroportului Oradea, domnul Pasc Gheoghe, din partea spitalului judeţean doctorul Corbu Silviu iar din partea Sc Nutrientul SA a participat domnul Kassa Robert.
Reprezentanţii companiei care au fost astăzi prezenţi la întâlnirile programate sunt, domnii Henning ARBOE, Bo HAUGAARD ,vicepreşedinţii grupului de firme reprezentat de LCG România şi domnul Ştefan RUNCAN reprezentantul LCG România.
În urma vizitei la spitalul județean, echipa Lofberg Holding și LCG România a evaluat nevoile spitalului și posibilitățile de colaborare având în vedere dezvoltarea inovativă în domeniul oncologiei, a noilor tipuri de medicamente sau tratamente radiologice.
Cum compania Lofberg Holding are subcompanii ce lucrează în aceste domenii, scopul a fost să evalueze subiecții cu interes comun.
Pentru ferma de porci, compania subsidiară Bio-Correction posedă cunoștințe pentru construirea de centrale ce transformă deșeurile din ferme sau canalizări în substanță humică, o componentă valoroasă, ce poate fi folosită în creșterea animalelor și în agricultură. Astfel se rezolvă un important risc de poluare, prin infiltarea nitrogenului în apă din sol, râuri, lacuri etc.
Cât priveşte partea de aviaţie şi deschiderea de noi rute internaţionale de la aeroportul Oradea, azi s-au purtat discuţii cu privire la destinaţiile ce vor putea fi operate şi s-au pregătit pentru săptămânile viitoare întâlniri cu operatorii aerieni pe care LCG Denmark îi are în portofoliu.
În paralel, se pregătesc întâlniri între operatorii locali şi naţionali de turism și operatorii aerieni reprezentaţi de LCG Denmark.
Aeronavele pe care aceştia le au în dotare sunt Boeing 737/500 – 180 de locuri şi superjeturi de 90 de locuri.
Destinatiile care vor putea fi operate și au fost luate în calcul pe baza analizelor făcute sunt: Frankfurt, Milano, Barcelona, Londra plus o alta posibilă destinație – Paris.

Distribuie informația
Alte știri