Video. Cum a ajuns ursoaica Pamela de la ZOO Oradea in Brasov

Asociatia „Milioane de prieteni” a publicat pe internet filmul mutarii ursoaicei Pamela de la ZOO Oradea in Zarnesti, acolo unde va trai alaturi de alte 98 de animale

Simpatica ursoaică bunicuță a ajuns marți în Sanctuarul Libearty din Zărnești, iar după o noapte petrecută în zona de carantină, a fost eliberată în țarcul de antrenament al Sanctuarului! Ea a trăit toată viaţa în captivitate în ţarcul de la Zoo Oradea.

Acum câteva luni a fost mutată într-o cuşcă de mici dimensiuni, deoarece era bătută mereu de cei doi masculi cu care împărţea ţarcul. Ca să nu se mai chinuie, administratorii Grădinii Zoologice din Oradea au solicitat la Pamela să ajungă în Rezervaţia de la Zărneşti unde se va putea bucura de libertate.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri