VIDEO – Cum se va dezvolta Oradea in urmatorii 10 ani. Joi se voteaza viitorul PUG.


koAlesii locali se reunesc, joi,  intr-o sedinta extraordinară si au ca punct de interes pe ordinea de zi noul PUG al municipiului Oradea.  Odată adoptat, documentul pentru care administratia a platit peste 750 de mii de lei va dicta liniile directoare ale evoluţiei oraşului pentru următorii 10 ani. Planul urbanistic general prezinta reguli de construire şi amenajare a clădirilor, stabilirea intravilanului sau a zonelor protejate.

Referindu-se la document, primarul Ilie Bolojan A DECLARAT ca va propune blocarea intravilanului in urmatorii 10 ani, existiand din cei 8 mii de hectare aferenti municipiului, 2 mii disponibili. Doar acolo se va putea construi in urmatorul deceniu.

PUG-ul vorbeste si despre conectivitatea orasului, legatura cu viitoarea Autostrada Bors -Brasov fiind vitala.

Un punct distinct e destinat realizarii inelului ocolitor al zonei centrale pe direcţia Decebal, Menumorut, Petofi, Magheru şi Sucevei – stradă care va fi lărgită pentru a putea asigura traficul pe 4 benzi.  In document se mai vorbeste si de regenerarea centrului istoric si de plamanul verde al orasului Oradea. VEZI TOATE PLANURILE  DETALIATE DE ILIE BOLOJAN

 

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri