VIDEO : Handbalista Valentina Ardean Elisei si-a sarbatorit ziua de nastere la Oradea

Căpitanul tradițional din ultimii ani al naționalei feminine, Valentina Ardean Elisei a împlinit ieri 35 de ani. „Alice” a fost sărbătorita de colege și stafff-ul tehnic chiar în cantonament. Ea a primit un tort în formă de teren de handbal, iar la inițiativa Cristinei Neagu tricolorelei-au facut cadou o brățară Pandora cu litera R – inițiala numelui băiețelul ei Robert. Tot in cantonament si-a serbat ziua de nastere si secundul Horațiu Pașca (36 ani).

Revenită în lot după o accidentare care a ţinut-o mai mult de jumătate de an departe de terenul de joc (ruptură a ligamentelor încrucișate pe 30 septembrie 2016), Valentina Ardean Elisei va juca contra Austriei primul meci sub tricolor după JO 2016. Deși tocmai a împlinit 35 ani, „Alice” spune că dragostea pentru echipa națională o determină să continue handbalul la nivel înalt încă câțiva ani.

Vineri, tricolorele joacă la Oradea prima manșă a barajului pentru Mondiale cu naționala Austriei, antrenată de românul Herbert Muller. România este singura națiune din lume calificată la toate cele 22 ediții precedente ale Campionatului Mondial feminin.

Distribuie informația
Alte știri