VIDEO. Mihai Bar, primul interviu dupa multi ani de tacere

Pesedist, pe viata, asa cum singur se autodefineste, fostul presedinte al CJ Bihor si deputat PSD, Mihai Bar, a renuntat la politica, dupa ce a pierdut in 2010 alegerile pentru sefia organizatiei judetene, in fata actualului presedinte, Ioan Mang.

Dupa 7 ani de absenta din media, Mihai Bar, face astazi, pentru oradeaindirect.ro, analiza a vietii politice romanesti, pe care sustine ca o urmareste, in continuare cu maxima atentie. „Sovaielile actualului Guvern, provenite din modul precipitat in care se incearca luarea unor decizii dar si lipsa de valoare au dus la o situatie extrem de delicata”, sintetizeaza Bar ceea ce s-a intamplat in ultimele luni de guvernare PSD.

„Programul de guvernare, se poate totusi realiza” crede Bar, aducand ca argumente detalii despre Mihai Tudose si Liviu Dragnea. Fostul lider PSD Bihor mai vorbeste despre Ilie Bolojan si despre alti politicieni din Bihor si raspunde la intrebarea despre o eventuala revenire in politica.

Mihai Bar a fost, pe rând, consilier în Consiliul Local Oradea din partea PDSR (1992-1996), preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor (1996-2000), deputat (2000-2004) şi consilier judeţean.

Distribuie informația
Alte știri