VIDEO: Presedintele Camerei Deputatilor prognozeaza rezultate istorice pentru PSD Bihor in alegerile din decembrie

„In Bihor, la fel ca si in intreaga tara, PSD-ul va scoate la alegerile din 11 decembrie un scor istoric” a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, care e, marti, oaspetele colegilor social-democrati din Bihor.

„Acest record e posibil atat datorita echipei, formata din profesionisti, oameni ai locului, cu care filiala din judet a intrat in campanie, cat si programului de guvernare propus de PSD de la Bucuresti” a declarat Iordache.

Presedintele Camerei Deputatilor este convins ca social-democratii vor obtine cel putin 40 la suta din sufragiile romanilor, la nivel national, iar alaturi de cei din ALDE vor putea forma viitorul Guvern al Romaniei. Liderul de la Bucuresti exclude insa posibilitatea ca din constructia Executivului sa faca parte si UDMR.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri