Video socant. O adolescenta din Oradea, lovita cu pumnii şi cu picioarele de alte două tinere

O înregistrare video, devenită virală pe reţelele sociale, surprinde modul în care o tânără din Oradea este trântită la pământ, fiind lovită cu pumnii şi cu picioarele de alte două tinere, scrie Adevarul.

Cu aproape 200.000 de vizualizări, filmuleţul postat pe Facebook arată cum mai multe adolescente, în vârstă de aproximativ 15 ani, discută despre felul în care una dintre ele, pe nume Flavia, ar fi fost jignită de o alta, care ar fi înjurat-o.

UPDATE comunicat politie: Luni, 15 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Biroului Poliţiei de Proximitate – Poliţia Municipiului Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-au autosesizat şi au demarat cercetările la scurt timp după ce, pe o reţea de socializare, a fost postat un filmuleţ care prezenta o adolescentă agresată de alte trei tinere.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de poximitate orădeni au identificat cu operativitate atât victima, o tânără de 16 ani, din municipiul Oradea, cât şi pe cele trei adolescente bănuite că ar fi agresat-o, toate de 16 ani, din Oradea.

Se pare că întâmplarea s-ar fi petrecut pe 15 Mai, fetele fiind colege, în clase paralele la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Oradea. Citeste mai mult: adev.ro/oq132d

Distribuie informația
Alte știri