VIDEO : Sol, Soare și Suflet din Crișana pentru locuitorii săi

popa dorin

Miercuri, 29 iunie, a avut loc lansarea Asociației pentru Cercetarea și Promovarea Produselor Agroalimentare CRIȘANA, organism creat la inițiativa unor cadre didactice universitare de la Universitatea din Oradea, oameni de afaceri, fermieri și reprezentanți ai instituțiilor din domeniul agriculturii.

Dr.ing. Dorin Popa, președintele acestei asociații, care în ultimii ani a devenit un veritabil ambasador al Bihorului, promovând oamenii, produsele și tradițiile locale, susține că această nouă inițiativă, la care au aderat deja 30 de persoane fizice și juridice, își propune să potențeze sectorul agroalimentar prin aducerea fructelor și legumelor produse în Bihor și Crișana în zone special amenajate din piețele locale. astfel, în perioada imediat următoare, orădenii vor găsi un stand special al acestei asociații în Piața Cetate.

Totodată, scopul asociației va fi și unul educativ, deoarece micilor fermieri bihoreni le vor fi puse la dispoziție resurse teoretice și practice pentru dezvoltarea de culturi agricole sănătoase.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri