VIDEO : Sol, Soare și Suflet din Crișana pentru locuitorii săi

popa dorin

Miercuri, 29 iunie, a avut loc lansarea Asociației pentru Cercetarea și Promovarea Produselor Agroalimentare CRIȘANA, organism creat la inițiativa unor cadre didactice universitare de la Universitatea din Oradea, oameni de afaceri, fermieri și reprezentanți ai instituțiilor din domeniul agriculturii.

Dr.ing. Dorin Popa, președintele acestei asociații, care în ultimii ani a devenit un veritabil ambasador al Bihorului, promovând oamenii, produsele și tradițiile locale, susține că această nouă inițiativă, la care au aderat deja 30 de persoane fizice și juridice, își propune să potențeze sectorul agroalimentar prin aducerea fructelor și legumelor produse în Bihor și Crișana în zone special amenajate din piețele locale. astfel, în perioada imediat următoare, orădenii vor găsi un stand special al acestei asociații în Piața Cetate.

Totodată, scopul asociației va fi și unul educativ, deoarece micilor fermieri bihoreni le vor fi puse la dispoziție resurse teoretice și practice pentru dezvoltarea de culturi agricole sănătoase.

Distribuie informația
Alte știri