TNB-TV, prima televiziune din România dedicată exclusiv teatrului, începe pe Youtube

Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti deschide, începând de joi, pe pagina de Youtube, postul de televiziune TNB-TV, prima televiziune din România dedicată exclusiv teatrului, a anunţat directorul artistic al Naţionalului bucureştean, actorul Mircea Rusu.

În noul sezon, TNB TV va avea o primă ediţie cu mai multe rubrici, cu reportaje din culisele teatrului, de la atelierele de costume până la repetiţiile care preced noi premiere.

„TNB-TV deocamdată este doar cu discuţii, interviuri pentru actorii noştri, pentru oamenii din teatru, şi informaţii pentru public. Vor fi nişte lucruri interesante, nişte emisiuni interesante, probabil că vor fi şi întrebări din partea publicului,. (…) Spectatorii sunt sigur că vor fi foarte interesaţi să afle nişte lucruri despre actorii noştri, lucruri care nu s-au spus şi pe care actorii, dacă vor dori să le spună, o vor face. Acele emisiuni pe care intenţionăm noi să le facem vor fi interesante şi bănuiesc că publicul este dornic să afle şi unele lucruri mai puţin cunoscute de ei în ceea ce priveşte sufletul actorului, nădejdile lui, împlinirile şi neîmplinirile, succesele şi insuccesele, şi aşa mai departe”, a declarat Mircea Rusu.

Distribuie informația
Alte știri