Videoclipul realizat de Charlie Ottley care va promova Oradea și alte orașe ale României la BBC World News a fost publicat pe internet. Arată-l prietenilor!

Al doilea dintre cele patru filmale celei mai mari campanii realizată de cunoscutul regizor TV Charlie Ottley pentru promovare a României în Europa a fost postat pe Toutube. Clipul va fi difuzat la BBC World News începând din această săptămână până la finalul anului.

Campania cuprinde 4 clipuri: One Country, Discover Romania’s Cities, Discover Romania’s incredible History și Romania – nature and adventure. În cel de-al doilea film sunt prezentate 5 orașe ale țării: Craiova, Brașov, Oradea, SIbiu și Timișoara.

„Sunt imagini care au legătură mai degrabă cu istoria românească mai ales că în Europa Occidentală există concepții greșite despre România, că ar fi o junglă post-comunistă de beton. De fapt, e o istorie de 3.000 de ani, o moștenire bogată, lucru pe care puțină lume îl știe, ceea ce permite României să fie una dintre țările cu cultura cea mai bogată din Europa”, a spus producătorul Charlie Ottley, vineri seară, la „Exces de putere” de la Antena 3 CNN.

„România este un loc pe care să îl explorezi, să îl cucerești, în care să te relaxezi și să te reconectezi cu natura, să crești, să împărtășești, să fii răsfățat și să sărbătorești lucrurile simple din viață”, crede Charlie Ottley.

Distribuie informația
Alte știri