Viitoarea Agenție Regională de Investiţii şi Inovare Nord-Vest ar putea avea sediul la Oradea

Ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a declarat vineri, la Oradea, că sediul viitoarei Agenţii Regionale de Investiţii şi Inovare Nord-Vest se va stabili luni, la Zalău, într-o întâlnire a celor şase preşedinţi de consilii judeţene din regiune, însă şansele cele mai mari le are Oradea.

El le-a cerut decidenţilor locali bihoreni să se zbată pentru ca această agenţie să fie adusă la Oradea, deoarece astfel municipiul va deveni o referinţă regională, dar şi naţională, ca model de dezvoltare economică.

„Eu cred că totuşi cele mai mari şanse le are Oradea. Clujul nu poate concentra toate structurile regionale. Repet, e o hotărâre între preşedinţii de consilii. S-ar deschide astfel o anvergură regională pentru Oradea. Agenţia se va ocupa de atragerea de investitori, promovarea investiţiilor la nivel regional, monitorizarea funcţionării parcurilor industriale şi a celor de specializare inteligentă, pe zona de nord-vest”, a declarat Marcel Boloş, pentru AGERPRES.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri