Vijeliile din ţară afectează traficul feroviar. Sunt trenuri de călători, care staţionează în gări

Vijeliile din ţară afectează traficul feroviar, duminică seara fiind afectate şapte trenuri de călători, care staţionează în gări după ce mai mulţi copaci au fost rupţi de rafalele puternice de vânt şi au căzut pe şine, potrivit CFR.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a transmis, duminică seara, că echipele de intervenţie acţionează pe intervalele de staţii Nădejdea – Livezi Ciuc şi Cozna – Grădiniţa pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe calea ferată.

Copacii au fost rupţi de rafalele puternice de vânt, care au atins în aceste zone viteze de aproape 100 de kilometri pe oră, conform mediafax.ro.

Potrivit CFR SA, şase trenuri de călători – IR 1540, R 5208, R 5207, R 4206, IR 1834 si R 5711 – staţionează temporar în gările Siculeni, Grădiniţa şi Cosna, iar IR 1831 a fost retras în gara Cosna, unde va staţiona până la redeschiderea circulaţiei.

„Personalul feroviar acţionează pentru tăierea şi îndepărtarea copacilor de pe calea feată şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la liniile de contact, astfel încât trenurile să fie reînscrise în circulaţie în condiţii de siguranţă”, transmit reprezentanţii CFR.

Distribuie informația
Alte știri