Vineri se porneste caldura in oras. In anumite zone, caloriferele raman reci. COMUNICATUL TERMOFICARE

Având in vedere  temperaturilor înregistrate in ultimele nopți și a previziunilor meteorologice pentru următoarele zile, Termoficare Oradea S.A.  va începe furnizarea energiei termice pentru încălzire in municipiul Oradea și localitatea Sînmartin,   începând de  vineri  7 octombrie 2016.

Măsura este justificată ca urmare a  intrunirii condițiilor prevăzute în  art.117 din HG 425/1994, respective furnizarea agentului termic pentru încălzire se face în condițiile in care  3 zile consecutive  temperatura medie exterioara este mai  mică de 10 grade Celsius, în intervalul orar 18.00 – 06.00.

Având in vedere faptul că finalizarea  lucrărilor de modernizare a rețelelor de termoficare este programata pentru intervalul 12 – 15 octombrie 2016 (zonele afectate fiind T.Vladimirescu,  M. Eminescu,  William Shakespeare, Magheru, Gheorghe Doja,) pornirea incălzirii se va face treptat  începând cu zonele reabilitate.  Pentru consumatorii alimentati  prin intermediul punctelor termice aflate in zonele in care incă se lucreaza, estimăm ca pornirea incălzirii se va realiza  pană în data de 15 octombrie 2015.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Distribuie informația
Alte știri