Vino și iubește românește! Cornelia și Lupu Rednic concertează la ERA Park

De Dragobete, iubește românește! Acesta este îndemnul lansat, și în acest an, de centrul comercial ERA Park, care sărbătorește la maximum zilele iubirii, cu muzică de cea mai bună calitate. Este vorba despre un super concert, ce se va desfășura sâmbătă, 24 februarie, sub cupola centrului comercial, în care se vor îmbina mai multe genuri muzicale, de la folclor până la muzică ușoară și chiar operă.
Evenimentul se va desfășura începând cu ora 18, sub cupola centrului comercial, iar capete de afiș vor fi Cornelia şi Lupu Rednic.

Vor mai urca pe scenă și artiștii din Grupul vocal „Lioara”, coordonat de Antonela Ferche Buţiu, Grupul vocal „Art Group”, coordonat de Lăcrămioara Deac, Ansamblul Vetre Bihorene, coregraf Dumitru Cora, și Art Band, sub conducerea lui Ari Nagy Alexandru.

Nu vor lipsi nici piesele de operă, în interpretarea artiștilor Meszaros Levente și Sebastian Balaș. Totodată, orchestra Rapsodia Bihoreană, dirijor Liviu Buțiu, va îmbina, la rândul său, atât piese din folclorul bihorean, cât și muzică clasică. Participarea la eveniment este gratuită pentru toată lumea.

Distribuie informația
Alte știri