Viorica Dăncilă în vizită la Sînmartin: ‘’Este timpul să ne luăm țara înapoi!’’

Prim-ministrul PSD, Viorica Dăncilă, a făcut un popas în fața Primăriei din comuna Sînmartin, jud. Bihor pentru „a fi mai aproape de sufletele românilor de pretutindeni”. În deschiderea întâlnirii, primarul comunei Sînmartin Cristian Laza, a salutat scurt dar cu afabilitate prezența Vioricăi Dănilă și a transmis mulțumirii partidului PSD pentru susținerea comunei și pentru „climatul creat pentru accesarea fondurilor europene”.

„Oamenii au nevoie de un președinte care să-i reprezinte cu-adevărat! Este timpul să ne luăm țara înapoi și să creionăm un viitor pentru copii și nepoții noștri. Degeaba pe urmă sunt regrete! Mergeți la vot și votați ca adevărați români”, a declarat Viorica Dancila.

„Ne-am obișnuit să stăm ascunși sub o negură a judecății, a negativismului scăpând din vedere faptele care contează și care sunt importante”, a mărturisit unul din localnicii prezenți la întâlnire.

După cele două luări de cuvânt, președintele PSD al a mers printre oameni pentru a da mâna cu ei. Unii și-au făcut selfie și poze cu ea. Alții i-au mărturisit printre lacrimi lucruri care îi macină iar o bătrânică i-a făcut cadou o icoană cu Mântuitorul care își dorește „să fie cu ea în timpul alegerilor”. La întâlnire au luat parte aproximativ 100 de localnici și oficialitățile comunei.
ALIN POP

Distribuie informația
Alte știri