Visele pot deveni realitate sau dramă convertită în șansă

Să-ți scrii memoriile la nici 25 de ani poate fi o mică obrăznicie sau semnul unei vieți deja destul de pline, deși majoritatea spun că viața abia acum începe. Alin Pop are curajul și „mica obrăznicie” să facă asta, și vă invită la lansarea memoriilor sale (prima ediție probabil, pentru că viața abia începe) alături de un CD cu cântece interpretate de el. Evenimentul are loc sâmbătă, 26 Noiembrie, de la ora 18, la Biserica Baptistă Betania din Sânmartin.

Alin Pop s-a născut într-o familie tulburată de alcool, iar autoritățile de protecție a copilului l-au luat pe el și frații lui de lângă părinți. Alin încă nu împlinise doi ani. A fost plasat într-un centru pentru copii abandonați și din familii dezorganizate. Un start dur în viață. Și totuși, ceea ce putea fi o tragedie, a fost pentru Alin Pop o mare șansă. Familia nouă, lărgită, i-a oferit afecțiune și susținere, iar copilăria, adolescența și prima parte a tinereții lui Alin au fost ferite de abuzurile alcoolului. Alin a reușit să termine o facultate, și-a descoperit înclinații și talente, a fost susținut să le valorifice. Iar acum își lansează primele memorii. „Visele pot deveni realitate” este titlul cărții, iar Alin Pop încearcă și să răspundă unei întrebări dificile: a meritat să fie despărțit de părinții lui pentru tot ceea ce i s-a întâmplat ulterior?

Lansarea de carte va fi completată bineînțeles cu un mic recital cu piese de pe primul său album. La eveniment vor participa îndrumători și prieteni ai autorului. Iar la final va avea loc o sesiune de poze și autografe.

Daniela Stoica

Distribuie informația
Alte știri