Vitezoman bihorean, prins în afara localității Biharia, cu 161 km/h

Distribuie pentru prietenii tăi:

În perioada 28 – 30 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 379 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 133.115 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 27 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute opt certificate de înmatriculare și au fost constatate 15 tamponări. 

233 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

„Campion” al vitezei pe 28 ianuarie a fost un bărbat de 27 de ani, din Derna. A fost depistat în trafic, în afara localității bihorene Biharia, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 161 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 de km/h. A fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri