Vitezoman bihorean, prins în afara localității Săcădat, cu 153 km/h

foto : arhiva

Marţi, 14 iulie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 106 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 45.263 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere și patru certificate de înmatriculare. 48 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

„Campion” al vitezei pe 14 iulie, a fost un tânăr de 20 de ani, din Tileagd. Acesta a fost prins în afara localității Săcădat , în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 153 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 100 de km/h. A fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.    

Distribuie informația
Alte știri