Vitezoman bihorean, prins în afara localității Tămășeu, cu 154 km/h

Miercuri, 8 ianuarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 75.273 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere și patru certificate de înmatriculare. 65 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

„Campion” al vitezei pe 8 septembrie, a fost un bărbat de de 41 de ani, din Nojorid. Acesta a fost prins în afara localității Tămășeu, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 154 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 100 de km/h.

Tot miercuri, 8 ianuarie a.c., la ora 09.23, pe D.N 1, în locatitatea bihoreană Urvind a fost depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din Simand, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 107 km/h, înregistrată radar, într-o zonă de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri