Vitezoman bihorean, prins în Uileacu de Criş, cu 124 km/h

Joi, 6 februarie, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acţiunile lor au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 242 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de de 88.985 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare. 175 bde sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

„Campion” al vitezei pe 6 februarie, a fost un bărbat de de  29 de ani, din Poșoloaca. Acesta a fost prins în Uileacu de Criş, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 124 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h. Va suporta rigorile legii și va deveni pentru 3 luni simplu pieton.

Alte știri