Vitezoman din Cluj-Napoca, prins pe DN 1, în localitatea bihoreană Topa de Criş, cu 120 km/h

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul IPJ Bihor au continuat acţiunile pe şoselele din judet. Acestea au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 32.385 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șapte permise de conducere si șase certificate de înmatriculare.

38 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 14 participanți la trafic au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, două sancțiuni au fost aplicate pentru depășiri neregulamentare, iar 41 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

„Campion” al vitezei pe 10 septembrie, a fost un bărbat de 36 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost prins în localitatea bihoreană Topa de Criş, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 120 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h. Va suporta acum rigorile legii.

Distribuie informația
Alte știri