Vizita oficială a Excelenţei Sale, Derek Feely, Ambasadorul Irlandei în Bihor

Instituția Prefectului județului Bihor a găzduit marți, 4 decembrie, întrevederea dintre Ioan Mihaiu, Prefect al județului Bihor și Excelența Sa, Derek Feely, Ambasadorul Irlandei în România, care a fost însoțit de Liviu Buzilă, atașatul comercial.

Întâlnirea i-a reunit pe reprezentanții autorităților publice din județ, Consiliul Județean Bihor fiind reprezentat de Pásztor Sándor, Președinte, iar Primăria Municipiului Oradea de Dacian Palladi, City Manager.

Prefectul a prezentat Bihorul, realizând o încadrare a acestuia în regiune din perspectiva potențialului de dezvoltare și a domeniilor care pot atrage investiții și aduce plus-valoare: turism, IT și agricultură. Printre avantajele competitive ale județului au fost enumerate parcurile industriale, expertiza în atragerea finanțărilor europene și calificarea forței de muncă în domeniul IT, precum și alte facilități de care investitorii pot beneficia.

Întâlnirea a avut scopul de a întări relațiile de colaborare dintre județul Bihor și Irlanda și a oferit o ocazie excelentă pentru îmbunătățirea comunicării și a cunoașterii reciproce în vederea inițierii unei colaborări în domeniul afacerilor.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri