Vizita oficială în Bihor a Excelenţei Sale Hans KLEMM – Ambasador al SUA în România. Comunicat

În data de 09 noiembrie 2017, orele 10, la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Bihor a avut loc o întrevedere între Ioan MIHAIU, Prefectul judeţului Bihor și Excelenţa Sa Hans KLEMM – Ambasador al Statelor Unite ale Americii în România. Delegaţia română a avut în componența sa pe domnul Ioan MIHAIU – Prefectul judeţului Bihor, pe domnul Pasztor Sandor – Preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor şi pe domnul Ilie Bolojan – Primar al municipiului Oradea.

Vizita în judeţul Bihor a avut ca scop întărirea relaţiilor de colaborare economică și culturală cu reprezentanţii instituţiilor şi autorităţilor publice din judeţul Bihor. În cadrul vizitei, membrii delegației județului au prezentat avantajele competitive ale județului Bihor din punct de vedere economic, turistic şi al deschiderii manifestate faţă de mediul de afaceri.

În discuție au mai fost abordate teme legate de corelarea formării profesionale de realitățile economice locale, de gestionarea și protejarea patrimoniului cultural, precum și de cooperarea româno-americană în domeniul economic. Ambele părți au apreciat necesitatea ca astfel de întâlniri bilaterale să aibă loc mai frecvent, manifestându-se un interes crescut pentru o bună colaborare în continuare, Excelența Sa Hans Klemm exprimându-și în acest sens intenția de a organiza la începutul anului viitor un eveniment dedicat mediului de afaceri din județul Bihor.

Distribuie informația
Alte știri