Vizita președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor. Comunicat

Miercuri, în data de 3 iulie 2024, a avut loc vizita doamnei Valeria Herdea, Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor. În cadrul vizitei, doamna Președinte a fost însoțită de către Directorul general al CAS Bihor, Jr. Dorel Dulău și City managerul Municipiului Oradea, Dl. Mihai Jurca.

Aceștia au vizitat Staționarul I al spitalului alături de domnul Manager, Dr. Gheorghe Carp. Turul a debutat la Unitatea de Primiri Urgențe și a continuat cu Laboratorul de Analize Medicale, Compartimentul de Radiologie Intervențională, Compartimentul de Cardiologie Intervențională, Blocul Operator, Secția Clinică Urologie, Secția Clinică Pneumologie I și Heliportul.

Doamna Președinte și-a exprimat admirația față de modul în care s-a dezvoltat Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor în ultimii ani și l-a felicitat pe domnul Dr. Carp pentru efortul de a extinde și dota unitatea sanitară la cele mai înalte standarde.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri