Volanele noului Porsche, care iese pe piață în 2020, se produc la Oradea

Prima companie din România cu capital 100% românesc în domeniul automotive deschide o nouă fabrică la 25 de ani de activitate. A fost inaugurată, vineri, 18 octombrie, in prezența a numeroase oficialități si a unui sobor de preoți.

Compania Valtryp va dispune de o suprafață de lucru mai extinsă și va face sute de angajări. E situată în Parcul Industrial Eurobusiness II, pe strada Anghel Saligny nr. 12. Noua fabrică se întinde pe o suprafață de 7000 mp, iar recrutarea de personal a început deja, la vechiul sediu urmand a fi școlarizate 200 de persoane de către specialiștii din domeniu.

Angajatorul oferă locuri de muncă sigure, având deja contracte semnate pe mai mulţi ani cu colaboratori internaționali din domeniul automotive. Este vorba de Takata, Autoliv si Toyota. Valtryp fabrică accesorii şi piese pentru autovehicule printr-un proces de producţie preponderent manual. Activitatea principală este îmbrăcarea volanelor în piele sau lemn și piele, a mânerelor pentru schimbătoare de viteză, a huselor scaunelor și a tapiţeriei auto pentru Jaguar, Mercedes, Ford, Toyota, Volvo sau Porsche.

“Calitatea, punctualitatea, preţul bun şi seriozitatea sunt punctele noastre forte. Prin exemplul nostru dorim să încurajăm antreprenorii români, firmele mici şi mijlocii şi să arătăm faptul că şi companiile româneşti, cu unici acţionari, pot reuşi atât pe piaţa internaţională, cât şi pe cea naţională”, precizează directorul general Valeriu Trip.

Distribuie informația
Alte știri