Volum omagial dedicat universitarului Ioan Horga. Lansarea e programata la ora 12

Sala de conferințe a Bibliotecii Universității din Oradea gazduieste lansarea volumului omagial dedicat prof.univ.dr. Ioan Horga. Evenimentul debuteaza la ora 12.

Universitarul  Ioan Horga “este o personalitate marcantă în domeniul Relațiilor Internaționale și Studiilor Europene, deschizător de drumuri și specialist recunoscut la nivel național și internațional, având o activitate prodigioasă în plan didactic și științific”, sustine lect. univ.,  Florentina Chirodea.

Aria sa de expertiză cuprinde dezvoltarea teritorială regională, evoluţia frontierelor şi a cooperării transfrontaliere, evaluarea politicilor de coeziune şi cooperare teritorială, securitatea regională, evoluţia curiculară de studii europene, pe de o parte, materializată in 4 monografii, 9 volume colective coordonate, peste 60 de articole, studii publicate în volume colective, reviste indexate în ISI şi BDI din ţară şi străinătate.

La evenimentul de astazi  sunt asteptati reprezentanți ai mediului academic, ai autorităților locale și ai mediului de afaceri orădean.

 

Distribuie informația
Alte știri