Volumul „Schimbarea ești tu”, prezentat de autor la un eveniment aniversar al Filialei Bihor a Uniunii Vatra Românească

Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, cel care a reprezentat cu mândrie România în toate expedițiile extreme pe care le-a întreprins începând cu traversarea înot a Canalului Mânecii, Dunărea, de la izvoare la vărsare, Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul și obținerea locului trei la maratonul „6633 Arctic Ultra” a venit la Oradea pentru a-și prezenta din nou cartea „Schimbarea ești tu”. De această dată la invitația Filialei Bihor a Uniunii Vatra Românească, care a aniversat 30 de ani de la înfiinţare. Evenimentul, ce a reunit peste o sută de persoane, a avut loc la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”.

Din cărți și-a luat Avram Iancu inspirația pentru aventurile sale și, după ce le-a dus la capăt, a pus totul într-o carte. “Ce se naște în bibliotecă în bibliotecă se întoarce”, a spus autorul.

“Schimbarea ești tu” descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar este și o călătorie spirituală, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească”, spune Avram Iancu, prezent la Oradea impreună cu soția si cele 3 fiice.

Alte știri