Voluntar la mine-n sat

Proiectul „Voluntar la mine-n sat”, desfășurat în perioada noiembrie-decembrie ne-a oferit oportunitatea să promovăm în rândul comunității rurale conceptul de voluntariat, să creștem numărul voluntarilor implicați în activitățile asociației noastre și să creștem coeziunea dintre voluntarii noi veniți și cei care deja au experiență în voluntariat.

„Chiar dacă locuim într-o zonă rurală și poate avem parte de experiențe și resurse limitate, adolescența și tinerețea arată la fel. Vrem să vă povestim despre grupul de voluntari ai Asociației Zile Colorate.
Ne este greu să redăm efervescența, bucuria și entuziasmul care este în acest grup. Fac lucrurile cu bucurie!
Nu este simplu să faci voluntariat. Avem reguli clare și limite bine stabilite. Trebuie să vii la timp, obligatoriu să folosești echipamentul specific voluntarului (tricoul albastru) și e nevoie să muncești. E nevoie să muncești neîncetat! Se muncește foarte intens și fără pauze.
Daaaar, e frumos! Cântam împreună, dansăm, povestim și construim relații de prietenie.
Îi prețuim și ne bucurăm că sunt voluntarii noștri!”

Dragi voluntari, vă mulțumim că ați ales să vă alăturați poveștii noastre!

Proiectul ”Voluntar la mine-n sat” a fost câștigat în cadrul programului Start ONG, un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor publice și grupurilor informale/ de inițiativă.”

Asociaţia ZILE COLORATE, este o asociaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, cu beneficiu public, înființată în mai 2018 care urmăreşte sporirea gradului general al modalităţilor de învăţare şi cunoaştere la toate nivelurile de educație și formare, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă: copii (2-14 ani), adolescenţi (15-18 ani), adulţi (peste 18 ani).

Contact:

Dragoș Olimpia, vicepreședinte asociație, coordonator proiect, tel: 0745 7580147
Chira Brîndușa, coordonator proiect, tel: 0746 280 526
E-mail: zilecolorate@yahoo.com

Distribuie informația
Alte știri