Voluntarii asociaţiei Caritas Catolica la azilul de noapte. Comunicat

Voluntarii asociaţiei Caritas Catolica Oradea, sub îndrumarea episcopului László Böcskei şi al directorului József Rajna, au distribuit gogoşi şi ceai fierbinte celor adăpostiţi la azilul de pe str. Gutenberg din Oradea.

Cele împărţite au fost asigurate de cantina socială Caritas, din donaţiile adunate anul trecut în cadrul evenimentului Un milion de stele. Distribuirea a fost făcută de elevii Internatului Caritas, conduşi de pedagogii Annamária Bényei şi Klára Váradi.

„Am intrat în perioada postului mare, când ne pregătim sufletesc pentru Paște. În acest interval de timp, toată lumea este chemată să facă un bine semenilor. Am venit aici şi noi, să vă dăm un mic semn, că nu sunteţi uitaţi, iar ajutorul venit de oriunde, înseamnă un mic plus de securitate şi echilibru în vieţile dumneavoastră…Cuvintele de îmbărbătare au fost primite cu recunoştinţă de cei cazaţi la azilul de noapte, care după ce au mâncat gogoşii cu gem şi au băut ceaiul cald, au rostit şi Tatăl nostru împreună, rugându-se împreună cu domnul episcop şi reprezentanţii Caritas”.

Distribuie informația
Alte știri