Vor juca din nou pentru Vladimir

Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” va găzdui luni, 17 decembrie, de la ora 18:00, cea de-a patra ediție a meciului caritabil pentru susținerea lui Vladimir, un copil orădean care necesită un tratament special.

Partida este organizată de CSM Oradea, în colaborare cu Primăria Oradea și Asociația Vladimir Angelman. În cadrul acestui meci se vor înfrunta echipa de seniori CSM Digi (antrenori Dorin Costrăș, Ciprian Câmpianu), vicecampioana României, respectiv formația de juniori CSM Oradea (antrenori Christian Sandor, Mircea Frățilă, Ivan Fejer). Cele două echipe reprezintă prezentul, respectiv viitorul acestui club.

Tradiționalul meci, disputat an de an în preajma Crăciunului, reușește să adune de fiecare dată oameni generoși, care prin suportul lor financiar, susțin tratamentul lui Vladimir, oferindu-i șansa de a progresa în lupta sa cu boala.

Terapia necesară este foarte costisitoare și necesită sute de ore de ședințe în fiecare an. Ca urmare a susținerii financiare de care a avut parte până acum, Vladimir a beneficiat de circa 800 de ore de terapie pe parcursul ultimului an, iar progresele sale sunt uimitoare, depășind așteptările.

Actuala ediție a meciului va continua obiceiul instituit în anii precedenți, dorindu-se o continuare a eforturilor de a colecta donații cât mai mari, spre folosul lui Vladimir. Orădenii sunt invitați să fie prezenți în număr cât mai mare și să contribuie la susținerea financiară a tratamentului necesar.

Foto: bihon.ro

Distribuie informația
Alte știri