Votati baschetbalistii preferati pentru All Star Game 2017!

Procesul de votare pentru All Star Game-ul baschetului masculin românesc – ediția 2017 a demarat în cursul zilei de 23 ianuarie.  Evenimentul se va desfășura pe 18 februarie, la Sibiu, în Sala Transilvania.
CSM CSU Oradea are un număr de 12 jucători în procesul de votare. De asemenea, antrenorul Cristian Achim se numără pe lista celor care pot fi selecționați de publicul larg și mass media. Toți reprezentanții campioanei României pot fi votați în cadrul selecționatei Nord, pe site0ul frbaschet.ro. 
Cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face intrand in sectiunea special amenajata (in dreapta sus, sub live-score). Dupa ce accesati aceasta sectiune, gasiti in partea de jos a paginii formularul de vot.
Pentru fiecare selectionata, Nord si Sud, trebuie sa alegeti cate un sportiv pentru fiecare pozitie si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat). Operatiunea de votare se va finaliza in data de 5 februarie, urmand ca dupa centralizarea rezultatelor, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – cate 12 sportivi si 2 antrenori.”
14_25_9_676
foto: totalbaschet.ro
Distribuie informația
Alte știri