Votul pentru ”Destinaţia anului”, ce include şi Oradea, poate fi dat până pe 29 august

Foto: Maria Ursente

În fiecare sâmbătă, telespectatorii pot vedea la Prima TV, de la 17.30, emisiunea ”Destinaţia anului” şi pot vota cele şase destinaţii finaliste. Este vorba despre Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iaşi, Oradea şi Ţara Maramureşului.

Cele peste 18.000 de voturi contabilizate în dreptul acestora în mai puţin de o săptămână de la demararea competiţiei au depăşit numărul total de voturi din etapa nominalizărilor.

În episoade dedicate, telespectatorii pot vedea frumuseţea locurilor şi a oamenilor şi îşi pot vota preferaţii până pe 29 August. Votul publicului contează pentru 50% din punctajul final, restul de 50% va fi stabilit de  un juriu format din 2 echipe de exploratori (Valize Vesele şi Romanian Thrills) şi 3 experţi în turism şi branding de destinaţie (Raluca Jianu – www.epicvisits.com, Felix Tătaru şi Cezar Dumitru – www.imperatortravel.ro)

Platforma www.destinatiaanului.ro a atras mai multe zeci de mii de vizitatori, pentru a se informa despre destinaţiile României şi pentru a-şi vota preferata. Peste 20% din vizite provin din afara României: Marea Britanie, Italia, Germania sau SUA.

Primele două ediţii ale emisiunii ”Destinaţia anului” pot fi revăzute pe www.primaplay.ro. Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe www.destinatiaanului.ro.

Alte știri