Vrei abonament la Ștrandul Ioșia? ADP anunță o nouă procedură

În vederea evitării aglomerației în prima parte a zilei la Ștrandul Ioșia, Administrația Domeniului Public Oradea a întocmit o nouă procedură privind preluarea cererilor și eliberarea abonamentelor.

Astfel, vizitatorii Ștrandului Ioșia care doresc să întocmească un abonament trebuie să știe că depunerea documentelor în acest sens este posibilă de luni până vineri, în intervalul orar 13-17. Eliberarea abonamentului se va face a doua zi după depunerea documentelor, de luni până joi, în intervalul orar 13-17. Cei care solicită întocmirea unui abonament în zilele de vineri îl vor primi doar în zilele de marți, având în vedere că lunea Ștrandul Ioșia este închis.

Documentele necesare pentru întocmirea unui abonament sunt: actul de identitate și taxa de 210 lei, în cazul adulților; actul de identitate, cuponul de pensie și taxa de 100 lei, în cazul pensionarilor; actul de identitate, certificatul de încadrare în grad de handicap și taxa de 100 lei, în cazul persoanelor cu dizabilități; respectiv carnetul de elev și taxa de 100 lei pentru copiii peste 3 ani până la 18 ani. Abonamentul are 25 de intrări și este valabil timp de 60 de zile.

În cazul deteriorării sau pierderii cardului, eliberarea unui alt card se face contra sumei de 10 lei. De asemenea, posesorii abonamentelor trebuie să știe că utilizarea cardului de către o altă persoană decât titularul duce la anularea abonamentului.

„Le recomandăm celor care au abonamente la Ștrandul Ioșia să solicite prelungirea lor cu câteva zile înainte de expirare, iar celor care doresc să vină mai multe zile să solicite întocmirea abonamentului înainte cu câteva zile de vizită”, a menționat Liviu Andrica, directorul Administrației Domeniului Public SA Oradea.

Distribuie informația
Alte știri